Rongiootajad kogunevad taas Haapsalu raudteejaama

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com



Foto: Arvo Tarmula

 

Täna kogunevad Haapsalu raudteejaamas jälle rongiootajad, et meenutada 22 aasta tagust aega, mil saabus Haapsallu viimane reisirong.

Rongi ootamise juhatab kell 18.15 sisse Lääne Raudtee juhatuse liige Rein Riisalu, kes räägib raudtee taastamise protsessi ajaloost, kell 19 vaadatakse ühiselt mängufilmi „Vehkleja”.

Rongi ootamise üritus on kõigile huvilistele tasuta. Et „ootamine” oleks mõnusam, paluvad korraldajad ootamisega ühinejail kaasa võtta piknikukorvid.

Rongiootajate sõpruskond koguneb Haapsalu raudteejaama rongi ootama seitsmendat korda. Kogunemine ja „ootamine” on alati 22. septembril, sest sel päeval 1995. aastal jõudis Haapsallu viimane reisirong.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
no näe, mis meeldib rahvale
6 aastat tagasi

Traditsioonid maksavad ka midagi. Selle kogunemise saab põlvest-põlve edasi anda ja sajandeid seda rongi ootama jääda. Ärge siis võtke inimestelt võimalust oodata, ärge siis tekitage mõttetult kallist tühja rongi selle asemel!

nipsti
6 aastat tagasi

Peaks ikka Valge Laeva ootamise üritusi samuti tegema.

Janari
6 aastat tagasi
Reply to  nipsti

Tallink sõidab ammu juba ju! Mitme valge laevaga isegi