Reformierakond viskas Suklese erakonnast välja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Reformierakonna juhatus rahuldas teisipäeva õhtul toimunud koosolekul Haapsalu piirkonna ettepaneku arvata erakonnast välja kaheksa Haapsalu piirkonna liiget, kes rikkusid oma põhikirjalisi liikmekohustusi, teatas erakonna pressiesindaja Silver Pukk.

Arvestades Reformierakonna Haapsalu piirkondliku organisatsiooni ettepanekut, otsustas erakonna juhatus arvata Reformierakonnast välja Andres Laidre, Elerin Leesi, Kalju Aigro, Mati Seppi, Riho Lepa, Terje Parra, Tõnu Parbuse ja Urmas Suklese (pildil).

Põhikirjaliste liikmekohustuste rikkumine puudutas nimetatud isikute puhul kandideerimist Reformierakonnaga konkureerivas valimisnimekirjas. Erakonna juhatus toetas Haapsalu piirkonna seisukohta, et need inimesed asetasid end ise Reformierakonnast väljapoole, otsustades kandideerida erakonna vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
45 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ah,et
6 aastat tagasi

viskas välja-no mida juttu-sellist meest nagu Sukles ei viska keegi välja, ehk oleks targem öelda, et arvati välja,sest teatud olukordades ei suudeta mõru pilli alla neelata, kuid tasuks õppida.

mida hädaldate
6 aastat tagasi

olgu kuis on Suklesega, aga need noored ,,kuked,,k.a. Nebokat kes nüüd Haapsalus arvavad end kõvadeks REF meesteks ja kavatsevad linnajuhtimisega ilma Suklese ja teiste endiste refariteta toime tulla paremini kui seni ,siis vabandage väga aga seda ei usu te ju ise ka mitte. Kindel on see, et kõige paremaid teadmisi ja kontakte linna juhtimise ja edasise arengu võimalusest teab ja tunneb Sukles oma nimekirjaga. Ei ole enam kaua oodata kui selgub keda rahvas tahab.

Eduard
6 aastat tagasi

Vaatan ka. et Suku on igas numbris. No taevas tule appi. Aitab juba küll,küll !!!

Pärn
6 aastat tagasi

Näha on et Lääne Elu teeb Suklesele nüüd tasuta reklaami igas lehes. Vaene märter. Aitame su ikka jälle linnapeaks

Krahviaed
6 aastat tagasi

Volikogu peaks siis seda Krahviaia lugu teadma ?

küsija
6 aastat tagasi
Reply to  Krahviaed

Küsisin vargsi oma saadiku käest ja vastus oli – kuulen esimest korda ja ega teagi, mis seal linnavalitsuses toimub. Küsisin, siis, kas volikogu esimees ei võiks teada, ja vastus oli – vaevalt temagi teab, Rahuvarm ju Suklese kaisukaru.

Anonüümne
6 aastat tagasi
Reply to  küsija

Vau kui vahva-sul on kohe oma saadik. Ära sa ütle. Mul on ainul oma perearst ei rohkem miskit.

to anonüüm
6 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Jah, ma tean keda ma valisin ja mul on õigus temalt ka küsida. Ilmselt oled sina see, kes valimas ei käi ja ainult nutad ning ilgud. Jõudu sinusugusele ilkumises.

Anonüümsele
6 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

kui sul on oma saadik las teeb siis järelepärimise

Küsiks veel
6 aastat tagasi

Sukles, miks vaikid? Kuna sa oled linna kodulehel kaotanud ära küsijate rubriigi, siis küsin siin LE-s. Kas linnavalitsus sinu isikus surus peale (või vastupidi) Spordibaaside nõukogule, et Spordibaasid ostaksid ära Krahviaia tenniseväljakud? Kui jaa, siis kas linnavalitsus, informeeris sellest ka volikogu?

Urmas Koppe vastus Riho Lepale: erakonna liige on kohustatud täitma erakonna juhtorganite otsuseid | Lääne Elu
6 aastat tagasi

[…] pressiesindaja Silver Pukk saatis teisipäeva hilisõhtul pressiteate, milles teatati, et Reformierakonna juhatus rahuldas teisipäeva õhtul toimunud koosolekul […]

Suklesele
6 aastat tagasi

Auuu Sukles! Küsimus on õhus, ehk kuuleb ka vastust?

????
6 aastat tagasi

Mis Sanatooriumist jutt käib? Fra mare ehitati laenuga ja laine sanatoorium kuulus kunagi linnale kuni see maha müüdi.

Küsimus Suklesele
6 aastat tagasi

Karilaid väidab, et ta eraldab järgmine aasta Krahviaia tenniseväljakute kaasajastamiseks raha. Sellest ka minu küsimus – kas see tenniseväljakute kompleks on nüüd järsku linna omanduses?