2

Fotogalerii: Augustibluus raudteejaamas

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Augustibluusi laupäevased raudteejaama kontserdid on fännide seas ühed populaarsemad, nii et istekohtade soovijad pidid juba pool tundi enne esimest kontserti kohale tulema. Esimesena istus publiku ette Belgia bluusivirtuoos Tiny Legs Tim, kes mängis vahetut ja siirast segu bluusist, kantrist, folgist. Publiku kaasahaaramisega ei olnud tal probleeme ja kontserdi lõpus lubas ta kindlasti Augustibluusile tagasi tulla, kui korraldajatel on huvi kutsuda.

Micke Björklöf ja Lefty Leppänen esitasid aga sellise show, millist Haapsalus vist varem nähtud ei ole.

Viimasena astus tihedalt rahvast täis tuubitud raudteejaama lavale Andres Roots koos trummar Raul Terepi ja laulja Mikk Tammepõlluga.

raudteejaama bluus sirje sinitskaja 1 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 2 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 3 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 4 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 5 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 6 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 7 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 8 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 9 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 10 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 11 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 12 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 13 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 14 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 15 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 16 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 17 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 18 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 19 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 20 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 21 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 22 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 23 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 24 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 25 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 26 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 27 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 28 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 29 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 30 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 31 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 32 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 33 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 34 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 35 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 36 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 37 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 38 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 39 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 40 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 41 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 42 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 43 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 44 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 45 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 46 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 47 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 48 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 49 raudteejaama bluus sirje sinitskaja 50

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
hook
hook

Jälle nn.must pildijoru!!!!

Grandiosa
Grandiosa

See on Lääne Elu eripära. Kõik, mis torust tuleb, ka üles riputatakse.

wpDiscuz