Ukraina laulja varises Augustibluusi pealaval kokku

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

ukraina laulja

Ivan Denisenko kontserdi alguses. Foto Tarmo Õuemaa

Ukraina bändi Ivan Blues & Friends laulja Ivan Denisenko varises täna õhtul Augustibluusi festivali pealaval Haapsalu piiskopilinnuses kokku. Loo kirjutamise hetkel ligi pool tundi pärast õnnetust oli lava taga kaks kiirabibrigaadi ja meest püüti elustada.

Pealtnägija kirjelduse ajal tabas terviserike Denisenkot esinemise ajal. Kõigepealt lõpetas mees laulmise, siis hakkas pillimäng mööda minema ja mees kukkus selili lavale. Lavale tuli konferansjee Jan Uuspõld, kes küsis, kas publiku hulgas on arsti. Veidi hiljem palus ta Denisenko eest palvetada.

Kell 19.40 teatas Jan Uuspõld, et Denisenko on arstide järelvalve all ja viiakse Tallinna ning festivali kontserdid jätkuvad.

Ivan Denisenko on tuntud Ukraina kunstnik ja kultuuritegelane. Bluusimaailmas on ta tuntud oma sügava bassihääle poolest. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
J
6 aastat tagasi

Kahjuks ta suri…puhka rahus…

FB
6 aastat tagasi

RIP 🙁

Mees
6 aastat tagasi

Kiirabi tuli väljastpoolt Haapsalut igatahes huilates…tagasi minekut polnud näha….
Kas kõik?

oi
6 aastat tagasi

Sellistel üritustel peab ju kiirabibrigaad valves olema lava taga, mitte ei küsita publiku hulgast arsti.

andrus
6 aastat tagasi
Reply to  oi

Arvestades ürituse iseloomu, siis ei ole kiirabibrigaadi kohalolek otseselt vajalik, küll aga kergema esmaabi andmise vajadus. Korraldaja poolt igati õige otsus niivõrd tõsise terviserikke korral kaasata võimalikult palju resurssi kohapealt. Päris sant lugu, kui platsil oleks mitu tipparsti ja keegi appi ei kutsu. Kurb, et olukord niimoodi lõppes aga elu kord juba on selline. Ei saa ei Sina ega mina või kui tahes võimekas korraldaja selle vastu.