Galerii: Läänemaal külastas avatud talude päevi 4000 inimest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28

Pühapäeval peetud avatud talude päeval tegid Läänemaal ukse lahti 13 talu, mida külastas kokku umbes 4000 inimest. Neist ligi kolmsada leidis üles ka Suure-Lähtrus asuva Tammejuure mahetalu, mis on tuntud oma kanepitoodete poolest.

Varasemate aastate avatud talude päevade üht Läänemaa hitt-talu, kanepit kasvatavat Tammejuure mahetalu külastas pühapäeval 282 inimest. „Eelmisel aastal oli inimesi rohkem ja üle-eelmisel veel rohkem,“ ütles peretütar Karin Tiit. „Eks paljud, kes on tahtnud kanepipõldu näha, on juba ära käinud.“

See-eest oli menukas esimest korda proovitud kanepikohvik talu külalistemajas, kus sai näiteks kanepijahust pannkooke ja maitsvat kanepivahtu.

Läänemaa kõige populaarsem talu oli Hanila vallas asuv Ranna rantšo. Maaeluministeeriumi pressiesindaja Karolin Lillemäe sõnul käis esialgsetel andmetel Ranna rantšos tuhat inimest. Populaarsuselt järgnesid Oosaare talu Puises ja Urmas Sepa talu Rehemäel 500 külastajaga.

Tammejuure talu. Fotod Arvo Tarmula

tammejuure_tarmula01 tammejuure_tarmula02 tammejuure_tarmula03 tammejuure_tarmula04 tammejuure_tarmula05 tammejuure_tarmula06 tammejuure_tarmula07 tammejuure_tarmula08 tammejuure_tarmula09 tammejuure_tarmula10 tammejuure_tarmula11 tammejuure_tarmula12 tammejuure_tarmula13 tammejuure_tarmula14 tammejuure_tarmula15 tammejuure_tarmula16 tammejuure_tarmula17 tammejuure_tarmula18 tammejuure_tarmula19 tammejuure_tarmula20 tammejuure_tarmula21 tammejuure_tarmula22 tammejuure_tarmula23 tammejuure_tarmula24 tammejuure_tarmula25 tammejuure_tarmula26 tammejuure_tarmula27 tammejuure_tarmula28

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments