0

Galerii: Evald Okase muuseum avas hooaja

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Täna avas traditsioonilise aiapeo ja kolme uue näitusega hooaja Evald Okase muuseum Haapsalus.

Esimese korruse ja pööningugaleriis eksponeerivad oma töid kunstiakadeemia skulptuuri- ja installatsioonitudengid. Tavaarusaamast skulptuuridest on väljapanek üsna kaugel ja pakub avastamisrõõmu ning kohati lausa ehmatab vaatajat.

Muuseumi teisel korrusel on väljas valik Evald Okase maalitud esemeid: kunstniku pereliikmete kodudest toodud maalitud aknaid, uksi, taburette ja toole, tütardele maalitud prosse jms. Avalikkusele on need esemed väljas esimest korda. Näituse kuraator on Mai Levin.

Kolmandaks pakub muuseum uuendatud valikut Evald Okase loomingust.

Andres Hioni fotod

okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion DSC00345 okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion okas. andres hion DSC00277 okas. andres hion

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz