18

Prokurör nõudis narkoäris süüdistatavale šokivangistust

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Zorro kohtuasi (urmas lauri)

Ingvar Orro kohtus. Urmas Lauri foto

Täna kell 11 pidi algama 17. mail toimuma pidanud kohtuistung Ingvar Orro üle, keda süüdistab prokurör narkoäris. Orro hilines istungile peaaegu pool tundi. Eelmisele istungile mitteilmumist põhjendas ta äkilise haigushooga. Kohtunik Piia Jaaksoo ei pidanud kohtule esitatud haigustõendil kirja pandut piisavaks, et Orro poleks 17. mail olnud võimeline kohtusse ilmuma. „Süüdistatav, te peate alluma kohtu korraldusele,” ütles kohtunik Orrole.

Tänasel istungil toimus kohtuvaidlus, oma seisukohad esitasid nii süüdistaja kui ka kaitsja.

Prokurör Indrek Kalda ütles, et Orro käitles vähemalt ühel korral suures koguses mefedrooni, see on ka tõendamist leidnud. „Süüdi ta end ei tunnista, midagi ei kahetse,” nentis Kalda.

Ta lisas, et Orro ükskõikset ja vastutustundetut suhtumist nii teosse kui ka kohtumenetlusse näitab asjaolu, et kummagi kohtuvaidluse päevaks ei ilmunud ta õigeks ajaks kohale.

Kalda palus kohtult Orrole šokivangistust. Kahe ja poole aasta pikkusest vanglakaristusest oleks ta vanglas kaks kuud, ülejäänud kaks aastat ja neli kuud oleks tingimisi vanglakaristus kolmeaastase katseajaga ja käitumiskontrollile allutamisega. Karistuse kandmise ajal oleks Orrol keelatud tarvitada narkootilisi aineid.

Kaitsja vandeadvokaat Margus Viira ütles kohtule, et Orro ütlused on kooskõlas teiste antud ütlustega, on usaldusväärsed ja kinnitavad asjaolu, et Orro ei ole temale süüdistuses esitatud kuritegu toime pannud. Viira palus kohtul Orro temale esitatud süüdistuses õigeks mõista.

Kohus teeb otsuse teatavaks 15. juunil.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Peep
Peep

Kloun jääb klouniks!

Melka
Melka

Haapsalu narku kuningas Arro. Loll nagu laua jalg ja veel lollimad kes seda sitta ostsid ja ostavad. Klounaad.

Skafander
Skafander

allilmaliider Arro…

Kübe
Kübe

Naha oleks võinud paberkoti aseml pähe tõmmata. Klounid küll. Nüüd narkomaaniks hakkas ja kuuldavasti pederast ka veel. Ärikas missugune.

küllike
küllike

Narkomaanidele sada piitsahoopi igal pühapäeval keskväljakul palja perse peale vabalt valitud piitsaga. Maskiga piitsutajad peaksid maksma osalustasu koos maski rendi ja piitsaotsa kulumise eest.

MIS KAHJU
MIS KAHJU

Mis mõttes kurb vaadata… Lolle õigustusi tüüpidele kes püüavad siin kangeid herre mängida ja kui kini kukuvad panevad üksteise peale kitse. Jobukari. Kui niipalju tuhhi oli, et oma narkot müüa siis peaks saama ka niipalju mees olla, et mendis lõhki ei lähe. Oi aga mul naine lapsega kodus… ei taha vangis olla …enam ei tee. viimane kord palnun vabandust jne. Oma naine jalutab lapsega aga ise istub paraazal till kõva ja taob pihku. Narkoärikast parööga:))

Tere.
Tere.

Kurb on vaadata neid neti kommentaari mehi. Üks on kangem kui teine.
Kodust arvuti tagant välja tulles pole teist kahjuks muud alles kui hädakisa.

Anonüümne
Anonüümne

Interneti klounid , poisid ausad.

proki
proki

Erilised peded need Haapsalu narkomehed. Üks ahv kelle naine jalutab lapsevankriga linnas ringi istub soomes kinni. Kurat kas mehed ei anna endale aru kumb on õigem. perega koos olla või vangis pederasti abipoiss olla, sest sellise kehakaaluva saab seal huvitav olema.

Valli
Valli

Valus kloun

wpDiscuz