6

Mikk Lõhmuse valimisliidus on juba 30 inimest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Valdade ühinemisest Võntkülas 048 Mikk Lõhmus (1)

MikkLõhmus. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmuse moodustatav valimisliit pidas kolmapäeval oma esimese koosoleku.

„Tulime kokku Võntkülas. Valla keskpunktis,” ütles Lõhmus. Valimisliidu nimekirjas on praegu 30 inimest. „Neid, kes mõtlevad, kas nimekirja tulla, on kümmekond,” ütles Lõhmus. Nimekirjas on Lõhmuse sõnul inimesi igast piirkonnast: Nõvalt, Noarootsist, Martnast, Kullamaalt, Taeblast, Ristilt, Linnamäelt, Paliverest.

Ühtegi nime Lõhmus eile välja ei öelnud, kuid tegemist peaks olema praeguste vallavanemate, volikogu esimeeste ja koolidirektorite liiduga. kandideerijate nimed lubas Lõhmus avalikustada mai lõpus nagu ka valimisliidu nime. „Praegu tal nime ei ole, variante oleme kaalunud,” ütles Lõhmus.

Uue Lääne-Nigula valla volikogus on 28 kohta.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

ainult võim on vale alus.

x
x

vaadake kui tähtis on inimesele võim. aga millegipärast tema ümbert kõik kaovad,kaasaarvatud oma naine.

just
just

Kõik ühe mütsi alla!

ja
ja

lihtinimesi ei ole vaja liitu

mp3
mp3

valimisliit ongi pehmodele!

pastor
pastor

loob kogudust, millist jumalat kummardada ja mis nime all on veel lahtine, peaasi, et tulevikus saakas agaralt kirikumaksu koguda ja jumala armust rasva koguda

wpDiscuz