Telia teenustes esineb ööl vastu laupäeva häireid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

telia

Telia korraldab ööl vastu laupäeva oma võrgus talitluspidevuse teste, mille tõttu esineb erinevate teenuste töös katkestusi, teatas Telia esindaja.

Testid mõjutavad järgmisi Telia teenuseid: Telia TV, Kodujuhtimine (Eesti, Soome), Online.ee, äri e-post, e-pood, Telia Eesti veebileht (www.telia.ee) ja iseteenindused, OnlineAbi, Partnerrakendus/Elis, M.ELU, M.TASKU, Id.ee ning Telia serverites majutatud veebilehed. Lisaks on katkestus raadiojaamade Raadio Kadi, Raadio Marta, Raadio7 multimeedia striimingu teenusel.

Muud Telia kõnesideteenused ja internetiühendused toimivad.

Talitluspidevuse testide eesmärk on tagada klientidele parema töökindlusega teenused. Töid teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida. Telia tänab mõistva suhtumise eest ja palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
viira
5 aastat tagasi

Telia kõne katkes täna kahe erineva numbriga, nii et polegi vaja laupäeva oodata!