Lääne Elu paberleht teisipäeval, 24. jaanuaril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel2401001

Läänemaa jahimehed küttisid kolm hunti

Reedel, 13. jaanuaril küttisid jahimehed Kullamaa jahipiirkonnas korraga kolm hunti.

„Tundusid olevat nooremapoolsed loomad. Üks oli kindlasti isahunt,” ütles Kasari jahiseltsi esimees Kulno Rehkalt.

Haldusreform lõpeb kuldse käepigistusega

Vabatahtlikult ühinenud omavalitsuste juhte ootab kohalike valimiste järel sügisel aastapalk, kui nad ühinenud omavalitsuses samal ametikohal ei jätka. Jõukamais Läänemaa omavalitsustes on selle tänu väärtus üle 25 000 euro.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Helgi Ilves
7 aastat tagasi

Kuidas teab ajakirjanik Linnamäel asuva söökla tulevikust nupukese kirjutada, kui volikogu koosolek toimub 25. jaanuaril? Sööklas olev teade ei lähe ajalehest loetuga kuidagi kokku. Viisakas oleks olnud avaldamisega veidi oodata.