0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. jaanuaril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel2101001

Anvar Samost: kas Eestis saab uudiseid osta?

Üldiselt on nii, et ajakirjanikud ei peaks endast ega teistest ajakirjanikest liiga palju rääkima. Sellel reeglil on aga oluline erand, mis kehtib ajakirjanduse usaldusväärsuse ja läbipaistvusega seotud teemade korral. Kas Eestis saab uudiseid osta, arutleb Anvar Samost.

Ivar Kaldasaun: päästjaid on raske leida

Läänemaa päästeametil on selg vastu seina, tunnistab Lääne päästekeskuse juht Ivar Kaldasaun. Põlvest põlve päästjatööd teinud inimesed saavad ühel hetkel otsa, ja kui uusi peale ei tule, pole ei teenust ega ka komandot. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz