Fotogalerii: „Karupoeg Mia unistus” paneb lapsed kaasa mõtlema

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 23

Fotod: Kairi Rosenblad

Pühapäeval esietendus Haapsalu kultuurikeskuses Haapsalu teatristuudio lastelavastus „Karupoeg Mia unistus”.

Karud pole teadupärast mingid tantsulõvid, aga karulaps Mia sellest aru ei saa. Temas sütitab tantsuvõistluse finaal vastupandamatu tantsukire, mis ei kustu isegi siis, kui vanemad talle aru pähe proovivad panna või sõbrad porikärbes, ämblik ja hiir multikaid vaatama meelitavad.

Teatristuudio võib esietendusega kindlasti rahule jääda, sest mudilased jälgisid pooletunnist etteastet jäägitu kaasaelamisega.

Õpetajad on kurtnud, et viimastel aastatel kipuvad väiksed lapsed väga kergelt alla andma. Kui miski ei tule kohe esimesel korral välja nii nagu tahaks, on kohe nutuvõru suu ümber. Seepärast oli „Karupoeg Mia unistuse” sõnum asjakohane.

Mia loost jäävad kõige kauemaks meelde kostüümid. Ei teagi, kas nii ägedat ämblikku või millimallikat on enne Haapsalu lavalaudadel nähtud.

Laval olid Haapsalu näitestuudio naised Ulvi Paat, Kaidi Sits, Marika Vaher, Beguta Kevvai, Katrin Arrak, Kaie Roos ja Siir Simenson. Lavastaja- ja kunstnikutöö tegi Marion Undusk. Loo autorid on Marion Undusk ja Katrin Arrak. Õmblejad: Janne Muuli, Beguta Kevvai, ja Katrin Arrak.

karupoeg_mia02 karupoeg_mia01 karupoeg_mia03 karupoeg_mia04 karupoeg_mia05 karupoeg_mia06 karupoeg_mia07 karupoeg_mia08 karupoeg_mia09 karupoeg_mia10 karupoeg_mia11 karupoeg_mia12 karupoeg_mia13 karupoeg_mia14 karupoeg_mia15 karupoeg_mia16 karupoeg_mia17 karupoeg_mia18 karupoeg_mia19 karupoeg_mia20 karupoeg_mia21 karupoeg_mia22 karupoeg_mia23

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments