0

Virtsu sadamas käivitub reedel automaatne läbipääsusüsteem

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Virtsu sadam

Virtsu sadamas hakkab automaatne läbipääsusüsteem tööle reedest ja Rohukülas nädala pärast. Foto Urmas Lauri

Virtsu ja Kuivastu sadamates antakse veel viimast lihvi reedest käivituvale automaatsele läbipääsusüsteemile, Rohuküla-Heltermaa liinil tehakse süsteemile viimased häälestused järgmisel nädalal, teatas ERR.

Uue automaatse läbipääsusüsteemiga pole enam vaja piletit näidata: kui eelmüügist on parvlaevale autopilet ostetud, tuleb sõita tõkkepuu taha. Tõkkepuu avaneb automaatselt ja tabloo näitab, millisele rajale sadamas suunduda tuleb.

Kui number on tuvastamata või kui numbrit ei ole pileti ostul sisestatud, siis saab kasutada automaatkioski, kus saab vanaviisi sisestada pileti number või sisestada ribakood.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz