Tasuta linnaekskursioonidest Haapsalus sai osa rekordarv inimesi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Turismiinfokeskus

29. juunist 29. juulini toimusid Haapsalus külastajatele tasuta linnaekskursioonid. Kolmapäeviti toimusid ekskursioonid soome- ja inglise keeles ning reedeti eesti- ja inglise keeles.

Kuu aja jooksul viidi läbi 20 linnaekskursiooni ning kõikidele ekskursioonidele jätkus osalejaid. Rõõm oli näha, et külastajad kasutavad võimalust Haapsaluga paremini tuttavaks saada. Kokku osales ekskursioonidel 271 inimest, kellest 126 osales eestikeelsetel ekskursioonidel. Soomekeelsetel ekskursioonidel osales 82, venekeelsetel 39 ning inglisekeelsetel 24 inimest.

Tunniajase tasuta linnaekskursiooni käigus said külastajad ülevaate kuurortlinna ajaloost, arhitektuuripärlitest ja tänapäeva arengutest. Tasuta linnaekskursioonide projekt toimus juba kolmandat suve ning sel aastal tehti osalejate rekord.

Tasuta linnaekskursioonide toimumist toetasid Haapsalu linn, Fra Mare Thalasso Spa, Spaahotell Laine, Baltic Hotel Promenaadi, Päeva Villa ning SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments