Kunstikooli uueks direktoriks sai Marika Aedviir

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Marika Matvei

Kunstikooli uueks direktoriks sai Marika Aedviir. Foto: Arvo Tarmula

Eilsel Haapsalu linnavalitsuse istungil kinnitati Haapsalu kunstikooli uueks direktoriks Marika Aedviir, kes siiani töötas Lääne maakonna keskraamatukogus peaspetsialistina lugejakoolituse alal, teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Vajadus kunstikoolile uus direktor leida tekkis kevadel, kui senine direktor May Aavasalu teatas, et soovib minna pensionile.

Kunstikooli direktori ametikohale korraldatud konkursile kandideeris kokku kümme inimest.

Haapsalu aselinnapea Liina Põld märkis, et Marika Aedviiru kasuks rääkis tugev ja perspektiivikas visioon kooli arenguks, loomevaldkonnas töötamise kogemus, head organisatoorsed võimed ning sotsiaalsed kompetentsid.

Direktori esimesteks olulisteks ülesanneteks saavad olema uue õppeaasta ettevalmistamine ja kooli kolimine uude hoonesse.

Aedviiru esimene tööpäev kunstikooli juhina on 1. juulil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aimatav
7 aastat tagasi

Omadele mängiti jälle koht kätte. Järgmine on kas põhikooli või algkooli direktori koht,abilinnapea tööpõld linnavalitsuses hakkab läbi saama.

Andres
7 aastat tagasi

Lääne Elu kommentaarium oma “headuses” – uskumatu, kuidas siia uudistesse (kuitahes positiivne lugu oma olemuselt ka poleks) sattumine on justkui karistus. Kahju, kohe väga kahju.

Aga Marikale edu ja jõudu, tubli noor tegija!

naljatilk
7 aastat tagasi

Kustikooli, kui institutsiooni– eesmärk, peaks olema kunstile lähendamine, suunamine ja profi -tasemel-õpetus, neile, kellele see “külge hakkab”, kel see juba ” küljes on”. Õpetada ei saa midagi nii tabamatut. “perspektiivikas visioon””,loomevaldkonnas töötamise kogemusd”,”org.võimed”ja “sots. kogemused”…ehee, selline siis ongi KAASAEGNE kunstikooli direktor! Mannetu värk, tõsiselt! Aga mitu maali ta ka ise teinud on? Kui Marina Sillaste, oli “sädeinimene” nagu LE kirjutab, siis– edaspidi tulevad meil siin–perspektiivikad,organisatoorsetevõimete ja sotsiaalsete kogemustega LOOMINGULISED VISIONÄRID!? Möh, mis?! Põle paha ju! Kunst kuulub(ju liht-)rahvale, nagu märkis sm. Lenin.

?
7 aastat tagasi

Siiani arusaamatu,mis Põllu kasuks rääkis,kui see abilinnapeaks valiti?

Tavakas
7 aastat tagasi
Reply to  ?

Eksole!

Pook
7 aastat tagasi

Kakuke….

Vanamees
7 aastat tagasi

Tubli, Marika! Edu Sulle!

-
7 aastat tagasi

Miinusmärk