8

Kunstikooli uueks direktoriks sai Marika Aedviir

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Marika Matvei

Kunstikooli uueks direktoriks sai Marika Aedviir. Foto: Arvo Tarmula

Eilsel Haapsalu linnavalitsuse istungil kinnitati Haapsalu kunstikooli uueks direktoriks Marika Aedviir, kes siiani töötas Lääne maakonna keskraamatukogus peaspetsialistina lugejakoolituse alal, teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Vajadus kunstikoolile uus direktor leida tekkis kevadel, kui senine direktor May Aavasalu teatas, et soovib minna pensionile.

Kunstikooli direktori ametikohale korraldatud konkursile kandideeris kokku kümme inimest.

Haapsalu aselinnapea Liina Põld märkis, et Marika Aedviiru kasuks rääkis tugev ja perspektiivikas visioon kooli arenguks, loomevaldkonnas töötamise kogemus, head organisatoorsed võimed ning sotsiaalsed kompetentsid.

Direktori esimesteks olulisteks ülesanneteks saavad olema uue õppeaasta ettevalmistamine ja kooli kolimine uude hoonesse.

Aedviiru esimene tööpäev kunstikooli juhina on 1. juulil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aimatav
Aimatav

Omadele mängiti jälle koht kätte. Järgmine on kas põhikooli või algkooli direktori koht,abilinnapea tööpõld linnavalitsuses hakkab läbi saama.

Andres
Andres

Lääne Elu kommentaarium oma “headuses” – uskumatu, kuidas siia uudistesse (kuitahes positiivne lugu oma olemuselt ka poleks) sattumine on justkui karistus. Kahju, kohe väga kahju.

Aga Marikale edu ja jõudu, tubli noor tegija!

naljatilk
naljatilk

Kustikooli, kui institutsiooni– eesmärk, peaks olema kunstile lähendamine, suunamine ja profi -tasemel-õpetus, neile, kellele see “külge hakkab”, kel see juba ” küljes on”. Õpetada ei saa midagi nii tabamatut. “perspektiivikas visioon””,loomevaldkonnas töötamise kogemusd”,”org.võimed”ja “sots. kogemused”…ehee, selline siis ongi KAASAEGNE kunstikooli direktor! Mannetu värk, tõsiselt! Aga mitu maali ta ka ise teinud on? Kui Marina Sillaste, oli “sädeinimene” nagu LE kirjutab, siis– edaspidi tulevad meil siin–perspektiivikad,organisatoorsetevõimete ja sotsiaalsete kogemustega LOOMINGULISED VISIONÄRID!? Möh, mis?! Põle paha ju! Kunst kuulub(ju liht-)rahvale, nagu märkis sm. Lenin.

?
?

Siiani arusaamatu,mis Põllu kasuks rääkis,kui see abilinnapeaks valiti?

Tavakas
Tavakas

Eksole!

Pook
Pook

Kakuke….

Vanamees
Vanamees

Tubli, Marika! Edu Sulle!

-
-

Miinusmärk

wpDiscuz