Haapsalu ettevõte hakkas tegema moodsaid heliravivoodeid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

vibroakustiline voodi

Värska sanatooriumi vibroakustilise teraapia ekspert Moonika Laanetu uue Haapsalus välja töötatud ravivoodiga. Facebook

Eile tarnis Haapsalu ettevõte SMARTdo Värska sanatooriumile oma esimese healBED helimassaaživoodi, mille on välja töötanud Haapsalu kolledži TERE KK disainerid koos vibroakustika spetsialistidega.

"Esimene healBED vibroakustiline voodi sai täna tarnitud Värska Sanatooriumile," kuulutas SMARTdo Facebookis. " Soovime spaale edu ja palju rahulolevaid kliente!"

"SMARTdo on Haapsalu firma ja toodame voodeid Haapsalus," ütles SMARTdo juht Priit Aigro. "Voodi on välja töötatud TERE KK-s, teeme neid litsentsilepingu alusel."

Kui seni on heli ja vibratsiooni ühendanud massaaživoodid olnud suured, kohmakad ja koledad, siis TERE kompetentsikeskuses disainitud voodi meenutab elegantset lamamistooli. Voodi pääses võistlema ka USA disainiliidu disainikonkursile.

TERE kompetentsikeskus on Tallinna ülikooli, selle Haapsalu kolledži, Haapsalu linna, siinse taastusravihaigla ja valdkonna ettevõtete ühisprojekt. Voodi tööstusdisainilahenduse autorid on Arvo Pärenson, Raivo Hein ja Taavet Pärenson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments