Järgmisel nädalal tuleb üle kümne kraadi sooja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Parim-kevadpilt-_Kevad_-Tae

Arhiiv

Ilmateenistus prognoosib eeloleva nädala esimeseks pooleks nii sademeid kui ka kohati üle kümne kraadi sooja.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Ka teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 6-12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm ja sajab vihma. Tuul pöördub kagust edelasse ja läände 3-9 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm ja sajab vihma. Päraslõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 5-11 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Neljapäeval jõuab madalrõhkkond Eesti kohale ja päeval eemaldub. Aeg-ajalt sajab vihma ja kui õhuvool põhjakaarde pöördub, võib sisse tungida külmem õhumass, mis tähendab peale vihma ka lörtsisadu. Õhuvooluprognoos on väga vastuoluline ja seetõttu on keeruline õhutemperatuuri ennustada. Tõenäoliseim on versioon, kus öösel tuleb 0 kuni +5 kraadi, päeval aga 3-8 ja kohati ka 10 kraadi.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments