Lihula vallavalitsus kandideerib regionaalmaasika auhinnale

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kristi Märk

Lihula valla hea meediatöö taga on suuresti vallavalitsuse info- ja arenguspetsialist Kristi Märk. ERAKOGU

Lääne maavalitsus esitas regionaalmaasika tiitlile Lihula vallavalitsuse, kes on 2015. aastal silma paistnud avatuse ja moodsa meediatööga.

Maavalitsus toob selle näiteks mullu käivitatud Lihula Teataja veebiväljaande www.lihulateataja.ee, mis on arvestatav uudisteportaal nii kohalikus kogukonnas kui ka laiemalt.

Maavalitsus kiidab ka Lihula Teataja paberlehte,valla aktiivset sotsiaalmeediakanalit Facebookis. Selle kõige kaudu on Lihula tegemised leidnud kajastamist ja peavoolumeedias.

Uudisteportaali puhul tõstab maavalitsus esile ka selle ajaloolist väärtus, portaal säilitab suure hulga materjali Lihula inimeste tegemistest.

Lihula meediatööd teeb palju vabatahtlikke, neid innustab vallavalitsuse info- ja arenguspetsialist Kristi Märk. Vald  käib ennast tutvustamas messil „Maale elama“ jm. Lihula on võtnud liidrirolli Lõuna-Läänemaal.

Riigihalduse ministri Arto Aasa sõnul antakse regionaalarengu auhinda välja kord aastas positiivse ja väljapaistva mõjuga tegevuse eest regionaalvaldkonnas. Kandidaadiks saab esitada riigi ja kohaliku omavalitsuse asutusi, füüsilisi ja juriidilisi isikud.

Kandidaate hindab rahandusministeeriumi komisjon, kes esitab ettepanekud riigihalduse ministrile. Kandidaate sai esitada 23. märtsini. Auhinnaks on aukiri ja kingitus, ütles Armo Vask rahandusminsiteeriumi avalike suhete osakond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maiu
8 aastat tagasi

Tahaks ikka reaalset maasikat.