Haapsalu vana teenindusmaja võib minna müüki

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

TeenindusmajaTeenindusmajal on mitu kosilast. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea Urmas Sukles rääkis eelmisel reedel linnavolikogus, et vana teenindusmaja vastu on mitu ostjat huvi tundnud ja linnavalitsus valmistub hoone erastamiseks.

Hoone müügiks enampakkumisel on nõusoleku andnud maja haldaja Haapsalu Linnahoolduse OÜ nõukogu. Kokku on lepitud, et alghind ei ole madalam 300 000 eurost ehk hinnast, millega linn 2012. aastal hoone Linnamajanduse ASile müüs. Haapsalu Linnahoolduse OÜ juht Alo Lõps ei tahtnud ennustada, millal müük päevakorda võiks tulla.

Haapsalu aselinnapea ja ettevõtte nõukogu liikme Peeter Vikmani sõnul võiks müügist saadavat raha kasutada Jaani 2 hoovimajade remondiks.

Haapsalu linn müüs Lihula mnt 3 asuva teenindusmaja 2012. aastal pärast kaht eba- õnnestunud katset majale enampakkumisel uus omanik leida linnale kuuluvale Haapsalu Linnamajanduse ASile. Pärast Linnamajanduse ASi jagunemist Linnahoolduseks ja Linnamajanduseks jäi teenindusmaja Linnahoolduse hallata. 2009. aastast kuulub osa hoonest OÜ-le Remoov. Teenindusmajas on neli korrust ja kokku 3560,8 m² pinda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
killa-kolla
8 aastat tagasi

Suur teeb riigimaja. Suure suure riigi maja.

jalutu
8 aastat tagasi

ei ta lähe kuhugi

Leopold
8 aastat tagasi

Pealkiri on ikka see et – Lnjevil ja Saareväljal napib kaubandus pinda ja kuna Suklese juhtimsvõietuse tõttu eelarve kärssab