Haapsalu seeniorid mängisid edukalt tenniseturniiril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vello Kuhi Kaljo Aigro

Vello Kuhi (vasakul) ja Kalju Aigro näitasid taas head mängu seeniorite tennisetrurniiril Tartus. Foto arhiiv

Tartus peetud seenioride tenniseturniiril ITF Seniors Cup tõid Haapsalu mängijad koju kaks meistritiitlit ja kaks hõbedast karikat.

Suurepärase debüüdi rahvusvahelisel turniiril tegi Innar Mäesalu, kes koos Kalmer Lainiga alistas klassis 45+ meespaarismängus esimesena asetatud vene paari Sergei Kerbs/Igor Ledianov  63 36 10-7. Ka finaalis näitasid nad head võistlejanärvi, olles kolmes setis üle Leedu paarist Darius Maciulaitis/Liudas Stelmokas 67(4) 63 10-8.

Teise meistritiitli tõi Vello Kuhi, kes koos Oleg Sevtšukiga võitis meespaarismängus vanuses 60+ kõigepealt Alri Purju/Tiit Meremaad 64 63 ja seejärel otsustavas mängus Jaan Kreed/Heino Raivetit 63 62.

Sama vanuseklassi üksikmängus alistas Kuhi veerandfinaalis Mati Ivaski 61 62 ja seejärel poolfinaalis Rein Musta 64 63. Finaalmängus oli seekord parem paarismängupartner Oleg Sevtšuk.

Kalju Aigro võitis kõigepealt 70+ vanuseklassis kergelt Toomas Karu 61 61 ja seejärel Mati Hiisi 61 60. Hõbedane karikas oli aga seekord nõrk lohutus kaotuse eest ligi 3 tundi kestnud finaalis oma viimaste aastate põhivastasele Valeri Kirsile numbritega 46 63 57.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments