0

Vabariigi aastapäeva vastuvõtul esineb RAM

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnajuhtide vastuvõtt

Linnapea Urmas Sukles

Teisipäeval Haapsalus toimuval vabariigi aastapäeva vastuvõtul astub üles Eesti rahvusmeeskoor (RAM).

23. veebruaril on Haapsalu kultuurikeskuses maavanema Neeme Suure, Läänemaa omavalitsusliidu esimehe Toomas Schmidti, Haapsalu linnapea Urmas Suklese ja volikogu esimehe Andreas Rahuvarmi vastuvõtt ligi poolele tuhandele kutstud külalisele. Vastuvõtul antakse üle Haapsalu linna vapimärgid, maavalitsuse teenetemärgid ja omavalitsusliidu tänukiri. 

Kontsertosas esineb 2015. aastal avalikkuseni jõudnud väljapaistvate tööde eest riikliku kultuuripreemia saanud RAM dirigent Mikk Üleoja juhatusel. Meeskoori kava, mis kannab pealkirja ”Dialektilisi vaatlusi vabariigi asjus”, koosneb Kapi, Tormise, Lätte, Türnpuu ja teiste eesti heliloojate loomingust.

Haapsalu kultuurikeskuse direktori Gülnar Murumäe sõnul teeb koorimuusikale põnevaid taustu projektsioonikunstnik Sveta Bogomolova.

Vastuvõtu kontsertaktusele järgnevas peoosas mängib tantsuks Rapla andambel Spido.

Lääne maavanema, Läänemaa omvalitsusliidu juhi ning Haapsalu linnapea ja linnavolikogu esimees korraldavad ühisvastuvõttu kolmandat korda.

Kontsertaktusele ja tervitamisele on võimalik kaasa elada ka internetiülekande kaudu.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz