Priinits pääses põhiturniirile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

priinits

Sten Priinits. Foto arhiiv

Heidenheimis peetaval meeste epeevehklemise MK-etapil jätkavad 64 parema hulgas nii Nikolai Novosjolov kui ka Sten Priinits, teatas Postimees.

Novosjolov ei pidanud tänu 11. kohale maailma edetabelis kvalifikatsiooniturniiril vehklema, kuid Priinits pidi pääsuks 64 parema hulka läbima aga tiheda kvalifikatsioonisõela.

Alagrupis sai Priinits viis võitu ja ühe kaotuse ning alistas seejärel Tšehhi vehkleja Richard Pokorny 15:14 ja otsustavas kohtumises 2014. aasta maailmameistri prantslase Ulrich Robeiri 15:13.

Läänemaalt pärit vehklejatest kogus Marno Allika kolm võitu ja kolm kaotust, alistas play-off’i avaringis prioriteediga 3:3 Egiptuse vehkleja Ahmed Elsaghiri, kuid kaotas siis Šveitsi esindajele Florian Staubile 13:15 ning lõpetas 141. kohaga.

Peeter Turnau (282. koht) sai alagrupis ühe võidu ja viis kaotust ning langes edasisest konkurentsist. Kokku osales 307 vehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments