Noorsoopolitseinik Sirje Treiman on Lääne prefektuuri parim ennetaja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseiniku Sirje Treiman. Tarmula (3)

Politsei ja piirivalve aastapäeva puhul parimate töötajate tunnustamisel sai Lääne prefektuuri parima ennetaja tiitli Haapsalu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Sirje Treiman.

Treimani puhul tõsteti esile seda, et ta on on andnud olulise panuse mitme Läänemaa ennetusürituse ja –projekti sünnile. Tema osalusel loodud magnettahvel, millega lastele jalgrattaohutuse põhitõdesid jagatakse, on pälvinud suurt tähelepanu politsei koostööpartnerite ja liikluspedagoogide seas.

Parimatele töötajatele anti tunnustused üle reedel, 13. novembril Lääne prefektuuri politsei ja piirivalve aastapäeva tähistamisel Haapsalu kultuurikeskuses.

Lääne prefektuur tunnustab oma parimaid töötajaid 2005. aastast. Kandidaate saavad esitada kõikidel üksused ja parimad töötajad valib prefektuuri juhtkond.

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Edu ja palju ònne ! Aga kui teised,vàhem edukad politseinikud julgeks patrullida vàrvideta autodega, siis Aafrika ja ERITI politseijaoskonna làhedal oleva Apteegi diskoteegi ūmber on öösiti massiliselt purjus alaealisi. Seepàrast patrullteenistus teise linnaserva piirikatega kokku viidigi,et hàirele sòitev alarmsòiduk ei ajaks alla politseijaoskonna ees teel lebavaid alaealisi….?