Ridala otsustas teha Haapsalule ettepaneku alustada liitumisläbirääkimisi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ridala volikogu

Liitumisläbirääkimiste poolt hääletas üheksa volikogu liiget. ARHIIV

Ridala vallavolikogu otsustas eilsel istngil, et teeb Haapsalu linnale ettepaneku alustada liitumisläbirääkimisi.

Ettepaneku liitumisläbirääkimisi alustada tegi volikogu kaheksa liiget: kuus opositsiooni liiget ja kaks valimisliidust Ühtne Ridala.

Eilsel istungil oli kohal 12 volikogu liiget. Liitumisläbirääkimiste poolt hääletas üheksa, vastu kolm volikogu liiget. Läbirääkimiste poolt oli ka volikogu esimees Toomas Vallimäe.

Nüüd tuleb Haapsalu volikogul otsustada, kas võtta ettepanek vastu või mitte.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh,
8 aastat tagasi

sellise ühinemisega kaotavad kõik. Ei ole enam linna ja ka vald on imelik ühe suure linnaga moodustis. Las olla üks korralik Haapsalu linn, vallad ühinegu omavahel.

igatahes
8 aastat tagasi

Tegelikult ongi kahju, et Haapsalu linn kui selline pildilt kaob.

ääää
8 aastat tagasi
Reply to  igatahes

nuta lillekapsas, kao ta kuhugi

OP
8 aastat tagasi

Kui vald ja linn ühinevad siis uus omavalitsus on vald ja juht vallavanem, mitte linnapea.

Aivar
8 aastat tagasi

Reimo on noor inimene, kasutab inimesele mõeldud privileege nagu mõtlemine, seoste loomise oskus, fookuse seadmine, suur pilt. Äge! Jutt ainult nagu partorgil, nõretab partei patriotismist. Loodan, et see pole puue, vaid möödub ning ongi tee linnapeaks valla. Edu!

Mati Seakõrv
8 aastat tagasi

Kallis Toomas. Ütlesin Sulle kunagi, et tee Herjava teed korda, leiad hulga poolehoidjaid. Kui asja kätte ei võta, siis näed kuidas uus Suur Juht meile saabub. Naersid toona mulle näkku. Nüüd on tasumise aeg ja adjöö Toomas.

Ei
8 aastat tagasi
Reply to  Mati Seakõrv

Miks peaks Haapsalu linn muretsema mingi Herjava tee pärast?

vägisi võimul
8 aastat tagasi
Reply to  Ei

kasutades osavalt oma huvides valla admin, ressurssi ja demagoogiat on isamaaliit suutnud valimised oma kasuks pöörata ning teerullipoliitikaga võimul püsida, demokraatiast pole vallas haisugi

Ahto
8 aastat tagasi

Inimesed ,mis teil viga on ?! Keegi kusagil ütleb ,et 5000 moslemit tuleb ja sellest pole pääsu . Keegi kusagil ütleb ,et sundliitmine tuleb ja sellest te ei pääse. Homme ütleb keegi ,et teid puuakse üles ja ise peate nööri ka kaasa võtma ja ärge üldse hakake pirisema ,sellest te ei pääse .
Lõpetage see lömitamine ja ajage selg sirgu !

hea mõte
8 aastat tagasi
Reply to  Ahto

väga õige! ära tüütab see maailmalõpu kuulutamise taoline ähvardamine “niikuinii tulevad” niikuinii juhtub. Sorry, aga mõned inimesed siin Läänemaal kujutavad veel endiselt ette et rahvas saab otsustada ja valida ja me ise kujundame oma tulevikku.

Truks
8 aastat tagasi

Nebukatti huvitab see kuidas saaks suklesega koos saunas käia aga kui liitumiseks juba läheb siis oleks mõistlik seda teha tallinnaga või rootsi kuningriigiga.

No
8 aastat tagasi

siiski lõpuks mingi edasiminek! See ühinemine tuleb ju niikuinii. Mõttetult kaua on raisatud aega ja lastud asjal vinduda… Uuemõisa lapsed saavad tulevikus ise vabalt valida, millises koolis ja mitmes linna huviringis saab käia. Praegu dikteerib seda valla bürokraatia. Ei näe siinsel vingumisel mingit pointi. Virisejad ei ole rahvas…

Isegi
8 aastat tagasi
Reply to  No

osaliselt Haapsalu linna ja enamuses Uuemõisa lapsed ja lastevanemad ootavad juba väga kaua Uuemõisa põhikooli. Ei virise, vaid avaldan oma arvamust ja nõuan, et sellega arvestatakse.

Piiks
8 aastat tagasi

Õiglane pidi ju kindlasti poolt hääletama, ta ju Kalli Mari kapten.

töll
8 aastat tagasi

Kas Lihulas on iga pingviin läbirääkimistele oodatud?