Savisaar: olen puhas kui prillikivi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tallinna linnapea Edgar Savisaar saabus täna Poska majja linnavalitsuse istungile ja andis seal pressibriifingu, vahendasid Postimees ja Delfi.

Savisaar ütles ajakirjanikele, et on puhas nagu prillikivi. Tema sõnul ei ole asi kaitsepolitseis, vaid töö tellijas. Tellija on tema hinnangul Isamaa ja Res Publica Liit, kes on nii nurka aetud, et püüab mis tahes vahenditega poliitilist maastikku segamini paisata.

Küsimusele, miks kapol Hundisillmal nii kaua aega läks – alustati kell 10 hommikul ja lõpetati 23.30, vastas Savisaar: kohal oli vähem mehi kui Reformierakonna bürood läbi otsimas, tundsin end natuke solvununa, miks minule nii palju tähelepanu ei pööratud.

Rääkides altkäemaksu võtmise kahtlustusest ütles Savisaar, et peab kahtlustust absurdseks.

Küsimusele oma võimalikust tagasiastumisest vastas ta, et alles alustab seda võitlust.

Kaitsepolitsei esitas eile hommikul Savisaarele kahtlustuse korduvas altkäemaksu võtmises.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
reformierakonna juss
8 aastat tagasi

Eestis on lubatud karistamatullt sahkerdada ainult Reformierakonnal…nagu elu näidanud on.

Eesti+Vabaks
8 aastat tagasi

Jussikesele tundub on hingelähedamased ühe teise partei autorollotajad ja laevnikud. Ilmselt meeldib jussikesele ka see kui pigid tema emaga luba küsimata seksiksid!

juss
8 aastat tagasi

Loomulikult puhas poiss! Kesikute arvates elu ongi altkäemaksu võtmine! Aru ma ei saa, kuidas mõni ikka raha pärast lolliks läheb, savikad müüks oma emad ka maha, kui oleks vaid võimalust! RÕVE!