Politseijuht Vaher: See on traagiline juhtum meie jaoks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles Aktuaalsele Kaamerale, et vanempiirivalvuri surmaga lõppenud tulistamine Haapsalu politseimajas, on traagiline sündmus politsei jaoks. 

Vaheri sõnul läks politsei sisekontroll täna kinni pidama Haapsalu politseinikku, keda kahtlustati alaealiste seksuaalses väärkohtlemises. "Pärast seda kui talle oli selgitatud, millistes kuritegudes teda kahtlustati, võttis 38aastane politseinik vöölt teenisturelva ja tulistas end pähe," rääkis Vaher.

Politsei peadirektor avaldas kaastunnet haiglas surnud politseiniku lähedastele ja kolleegidele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mailis
8 aastat tagasi

Kus on tõestus lahkunud piirivalvuri pedofiilias? Häbi sul olgu ET SIIS/oma nime all sa kirjutada ei julge/ Noor inimene on kaotanud elu, see on kahetsusväärne ja kurb.

Kairele
8 aastat tagasi

Kord Piibeleht all, siis Piibelet peal. Ehk kord politseinikku, siis piirivalvurit. Kord, et politseijaoskonnas, siis et kordonis. Ise ka teate, mida kirjutate???