Metsküla algkool pääses Keskkonnakäpa konkursi auhinnagalale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Metsküla koolMetsküla algkool. ARVO TARMULA

Teist korda peetaval Keskkonnakäpa konkursil pääses Lihula vallas asuv Metsküla algkool kategooriates „Õnnelik õpe 2015“ ja „Rahva lemmik 2015“ laureaatide hulka tööga „Keskkonnaõpetus kogu koolielu vältel“.

Tänavu esitati konkursile 83 tööd, kokku viies kategoorias. Laureaadid valis välja žürii, kuhu kuulusid keskkonnaameti, keskkonnaministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi, Eesti õpilasesinduste Liidu, Eesti maaomavalitsuste liidu ja vabaühenduste esindajad. Lisaks toimus rahvahääletus, millega selgitati välja rahva lemmik igas kategooras.

Keskkonnakäpp 2015 konkursi võitjaid õnnitletakse pidulikul auhinnagalal 3.juunil Tallinna reaalkoolis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tore
8 aastat tagasi

kui Eesti oleks täis selliseid minikoole, kus lapsi kokku vähem kui üks klassitäis. Oled täiesti oma aja peremees. Kui tahad, rõhud pranglimisele, kui tahad, teed käppa, kõik ained saavad ka läbi võetud, sest tingimustele vastavalt saab ju väga paindlik olla. Oi, kui tore kool me oleme! Suuremad koolid ka toredad. Teevad palju rohkem, sest lapsi rohkem. Ja saavutusi rohkem. St erinavaid. Ja vabariigitasemel ka. Aga pole mahti sellest teisi teavitada, sest tegemist on palju.