1

Metsküla algkool pääses Keskkonnakäpa konkursi auhinnagalale

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Metsküla koolMetsküla algkool. ARVO TARMULA

Teist korda peetaval Keskkonnakäpa konkursil pääses Lihula vallas asuv Metsküla algkool kategooriates „Õnnelik õpe 2015“ ja „Rahva lemmik 2015“ laureaatide hulka tööga „Keskkonnaõpetus kogu koolielu vältel“.

Tänavu esitati konkursile 83 tööd, kokku viies kategoorias. Laureaadid valis välja žürii, kuhu kuulusid keskkonnaameti, keskkonnaministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi, Eesti õpilasesinduste Liidu, Eesti maaomavalitsuste liidu ja vabaühenduste esindajad. Lisaks toimus rahvahääletus, millega selgitati välja rahva lemmik igas kategooras.

Keskkonnakäpp 2015 konkursi võitjaid õnnitletakse pidulikul auhinnagalal 3.juunil Tallinna reaalkoolis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tore
tore

kui Eesti oleks täis selliseid minikoole, kus lapsi kokku vähem kui üks klassitäis. Oled täiesti oma aja peremees. Kui tahad, rõhud pranglimisele, kui tahad, teed käppa, kõik ained saavad ka läbi võetud, sest tingimustele vastavalt saab ju väga paindlik olla. Oi, kui tore kool me oleme! Suuremad koolid ka toredad. Teevad palju rohkem, sest lapsi rohkem. Ja saavutusi rohkem. St erinavaid. Ja vabariigitasemel ka. Aga pole mahti sellest teisi teavitada, sest tegemist on palju.

wpDiscuz