Lihula valla uued spetsialistid on Kruusmaa ja Märk

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula majandusnõunikuna asus tööle Rein Kruusmaa ja info- ja arenguspetsialist on Kristi Märk.

Vallavanem Rein Kruusmaa on kindel, et Risti on Läänemaa kõige tõhusam omavalitsus. Foto: Katrin Pärnpuu„Minu ülesanne on korraldada valla majandusküsimusi. Ennekõike tähendab see kinnisvara haldamist, teede hoolduse korraldamist, heakorda, tänavavalgustust, tegelemist varustus- ja hankeküsimustega,“ kirjutas Kruusmaa (pildil) vastses Lihula Teatajas.(Lihula_Teataja_2015_02) „See on väljakutseid pakkuv valdkond, kus on suured arenguvajadused. Endale olen püstitanud eesmärgi korraldada majandamist säästlikumalt ja efektiivsemalt. Kuni Sihtasutus Lihula Vara lõpetamiseni olen selle likvideerija.“

Rein Kruusmaa oli Risti viimane vallavanem 20. novembrist 2005. Enne töötas ta ASi Palivere Kodu ja Risti valla kommunaal ettevõtte OÜ Rismar juhatajana. Hariduselt on ta autoinsener.

Kristi MärkLihula info- ja arenguspetsialist on Kristi Märk (pildil).

„Tegelen info kogumise, töötlemise ja edastamisega nii Lihula valla sees (sisekommunikatsioon) kui vallast väljapoole (avalikud suhted). Lisaks kuuluvad minu tööülesannete hulka koostööprojektid ning erinevate mõtete ja algatuste toetamine, et head ideed teoks saaksid ning koduvald areneks,“ kirjutas Märk vallalehes.

Kristi Märk on pärit Lihulast, tal on Tartu ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse haridus ning töökogemused nii kodu- kui ka välismaalt. Märgil on ka rahvusvaheliste noorteprojektide ning LEADER-projekti kirjutamise kogemus. Märk on kaasa löönud näiteks laulupeo korraldusmeeskonnas ja Läänemaa noorte muusikute laagri BändKämp ettevalmistamisel ning läbiviimisel. Novembris 2013 valiti Kristi Märk Läänemaa aasta noorsootöötajaks, samal ajal asus ta tööle Haapsalu kultuurikeskuse projektijuhina.

8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
7 aastat tagasi

Ei tea, kas olen millestki valesti aru saanud või Lihula vald saab siin “tõe ja õigluse” portaalis nahutada selle eest, et 21. sajandil infoajastul endale vastavat kompetentsi ja oskusi juurde toob?
Minu meelest ainuõige otsus, mis end kindlasti ära tasub. Olen erinevatel eluhetkedel ja erinevates kohtades nii Reinu kui Kristiga kokku puutunud ning asju ajanud ning mul ainult hääd mälestused. Minu kogemusele tuginedes on tegemist väärt inimestega kes oskavad suhelda, on töökad, kompetentsed ja vastutustundlikud, kuid eks siinsed arvajad tea kindlasti paremini, nii et mis siin vaielda…eks igaühel õigus oma arvamusele ja õigus on ju meil kõigil!!!!

nõunik
7 aastat tagasi

Varsti on elu kui lill ! Ootame veel natuke ja uued spetsid viivad meid parematele jahimaadele.

vesipruul ja tatikas
7 aastat tagasi

Kas Lihulal pole kuskile raha panna või ei osata tõsiste asjadega tegeleda,et sellist mullimajandust korraldatakse?

To: Nii tore
7 aastat tagasi

tundub et Lihula võttis su soovitusi kuulda ja asus kohe kiiresti tegutsema
https://online.le.ee/2015/02/27/maale-elama-mess-keskendub-sel-korral-ettevotlusele/

Appi......
7 aastat tagasi

Kruusmaa ja majandus, on kui siga ja kägu. Ilmselt hakkab nüüd Haapsalu Restauraator ehitama ka Lihula linna ülesse, siis saab ka Kruusmaa piskukese.
Kahju, et selles otsuses peab hiljem tööle võtja pettuma, kui ta hea kandidaat oleks, oleks ka Lääne- Nigulas pakutud sama ametit, aga ei. Edu ja kannatusi Lihulasse. Tervitusi Piirsalust.

Kätlin
7 aastat tagasi

Kauaks? Kaks kuud aetakse mulli ja siis on läinud.

Nii tore
7 aastat tagasi

…informatsiooni kogumine ja analüüsimine, töötlemine, sise -ja välis kommunikatsioon, laulupidu, bändikämp… tilu lilu-lilu tilu. Vähemalt inimesel nüüd tööd, asi seegi. Haritud inimene võiks pakkuda idee välja kuidas inimesi Lihulasse elama saada (vallavalitsuses ju sääraseid töökohti palju rohkem luua ei saa, vist) või vähalt pakkuda välja meetod, mis inimesi v.a eluõhtusse jõudnud, peaks või võiks Lihulasse jääma sundima.

Siil
7 aastat tagasi

Kristi on Lihulale küll suur võit! Palju palju jaksu ja tegutsemislusti talle!