Läänemaa Turism alustas messihooaega Soomes

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänasest pühapäevani on Läänemaa turismiettevõtjad Soomes Põhja-Euroopa juhtival turismimessil MATKA Nordic Travel Fair.

Läänemaa Turismi juhataja Jane Mölli sõnul on Läänemaa Turismil Eesti alas 10 m2 suurune pind ja esindatud on kümmekond siinset turismiettevõtjat. Möll lisas, et Soome tulevad end tutvustama Roosta puhkeküla, Promenaadi hotell ja  Endla hostel, Talumehe kõrts ja Haapsalus tegutsevad muuseumid. Lisaks on firmasid, kes saadavad messile oma materjalid.

„Stendi sisustamisel kasutame paar aastat tagasi soetatud messiboksi lahendust, “ rääkis Möll. Ta lisas, et kujunduses lähtutakse tänavu meretemaatikast – kalakastid, kalavõrgud, aerud, tormilatern, päästerõngas… „Me oleme uhked oma merelise asukoha üle. See on üks meie olulisemaid märksõnu ja seetõttu me ühiselt otsustasime ka selle temaatika kasuks“ selgitas Möll stendikujunduse valiku tagamaid.

Matka mess Helsingis on üks kahest suuremast messist, kus Läänemaa Turism tänavu eraldi stendiga väljas on. Mölli sõnul Soome messileminek oluline seetõttu, et soomlane ülekaalukalt meie peamine külastaja ja leiab tee Läänemaale ka iseseisvalt.  „Oluline olla jätkuvalt pildis, tulla välja oma pakkumiste ja uudistega, et huvi Läänemaa kui sihtkoha vastu ei raugeks“ rääkis ta.

Teine suurem mess, kuhu Läänemaa Turism koos ettevõtjatega maakonda esindama läheb on 13-15. veebruaril Tallinnas toimuv turismimess Tourest.

Maakond on infomaterjalidega esindatud ka veebruari alguses Saksamaal toimuval Reiseni messil. „Kahjuks kõikidele messidele, kuhu minna tahaks, ei jõua. Näiteks samuti veebruaris Lätis toimuval Balttouril me esindatud ei ole,“ lisas Möll. „Kuid anname endast parima, et väljas olla just nendel messidel, milles Läänemaa turismiasjalised potentsiaali näevad ja kuhu nad ka ise oma pakkumistega on huvitatud kaasa tulema.“

Möll lisas, et messile minnes pakutakse alati ka maakonna turismiettevõtjatele võimalust ühisele messipinnale välja minna või saata kaasa oma infomaterjale.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments