Paliveres saab suusatada

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Paliveres saab juba suusatada. Kolmapäeva pärastlõunal olid Palivere mägedes suusaraja põhjad juba sisse aetud ja esimesed sõitjad rajal.

Nagu ütles üks suusataja, mullasuusaga kannatab juba sõita. Rohi ja kruus paistis suusarajal veel välja, kuid sõitjad ei lasknud end sellest segada.

Paliveres on praegu lund rohkem kui Haapsalus, aga märksa vähem kui näiteks Tallinnas.

Kelgutada võib ka juba, kuigi kelgumägi meenutab rohkem heinamaad. Kõige rohkem tunnevad kerge miinuskraadi ja valge maa üle rõõmu aga ilmselt kettagolfi mängijad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Karla
9 aastat tagasi

Käsin samuti suusarajal Paliveres ja rajad heas korras kuigi kulu ulatus läbi lume, mis suusatamist ei seganud. Kruusa ei näinud kusagil nagu hr Andrusele väideti. Esimsed suusatajad olid suusarajal siiski juba teispäeval. Igal juhul mõnus üle pika aja ja suusatajaid rajale jagus kogu päevaks. Suusarajal pole tavaks kõndida, ju siis hiljaks jäänud kuuseotsijate nutt ei nokkinud piisavalt ja nägemine pole ka neil kiita, et hoiatavaid viitasid tähele panna. ATV omanikul olid õnneks prillid peas ja nägi sissesõidetud suusaraja ning hoiatava viida ära ning keeras otsa ümber.