Vormsi operatiivhoone sai pärja katusele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Politsei- ja pääste ühishoone ehitusega on Vormsil jõutud sinnamaale, et neljapäeval peeti maha sarikapidu.  

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kaisi sõnul tähistati sarikapeoga maja maksimaalse kõrguse saavutamist ja piduliku sündmuse eesmärk oli kostitada ehitajaid, et vastavalt rahvapärimusele tagada seeläbi hoonele hea õnn ja luua head suhted majavaimuga.

Hullo küllas Pritsu kinnistule ehitatava operatiivteenistuste 380 ruutmeetri suurune ühishoone on põhimahus ühekorruseline.   Sinna on planeeritud  politsei- ja päästeameti töö –ja olmeruumid, garaaž kolmele päästeautole, voolikute kuivatamise torn ja arestikamber.

 OÜ Visioonprojekti projekteeritud ja AS Kuressaare Ehituse ehitatav operatiivhoone peaks valmima 2015. aasta kevadel.

Sarikapeol käinud Läänemaa päästepiirkonna juhi Andres Liiv lootis, et hoone õigel ajal valmib, kuigi ehitajate tegevust on piiranud madal veeseis.  Nimelt ei võimaldanud madal veeseis parvlaeval „Reet” peale võtta ehitusautosid ja lõpuks telliti Väinamere Liinidelt alus Harilaid, mis segumasina saarele toimetas.

Opertiivhoone ehitus läheb maksma 640 837 eurot, millele lisandub käibemaks. Kogu ettevõtmist juhib ja koordineerib Riigi Kinnisvara AS.

Fotod Andres Liiv

DSCN2963 DSCN2965 DSCN2976

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments