Nõva mees sai avarii eest 25 päeva aresti

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Politseilogo

Pärnu maakohtu kohtunik Piia Jaaksoo karistas Nõva elanikku Ennu 25 päeva pikkuse arestiga liiklusõnnetuse eest.

Kohtuotsuse järgi sõitis Enn selle aasta juulis Nõval Keibu lahe äärde viival teel oma Žiguliga otsa Ford Turneole. Kohtuotsuse järgi kriipis ta oma Žiguli küljepeegliga Fordi, tekitades värvikahjustusi.

Mees sai karistada ka selle eest, et ta autol polnud liikluskindlustust ega ülevaatust, samuti polnud mehel juhilube. Kohtuotsuse järgi sõitis Enn õnnetuse kohast ära ja pärast seda tarbis alkoholi. Viimast ei tohi teha seni, kuni õnnetuse asjaolud on selgitatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vurle
9 aastat tagasi

Kuule Aga-kas oled midagi teinud selleks,et see vend ei sõidaks joomasena ringi ? Või “kommid” lihtsalt emotsiooni pealt ?

millegi tegemine
9 aastat tagasi
Reply to  vurle

polegi nii lihtne, meie külas sõitis seltskond terve nädala ringi, auto muutus üha romumaks, 4 korda helistasin politseisse, lõpuks sai neil ilmselt lihtsalt raha otsa, politseist polnud haisugi

aga?
9 aastat tagasi
Reply to  vurle

Selle n.ö “vennaga” inimlikult rääkida ei ole võimalik-nii paksult ülbust täis ja politseid tõesti pole mõtet kutsuda-selle aja peale kui patrull Haapsalust kohale jõuab,magab kutt võibolla kodus juba peatäit välja

eg
9 aastat tagasi

vähemalt ta vend kangemat ei tarbi,oli hiljuti ju päevalehes kena lugu.

aga?
9 aastat tagasi

pole mina seda tüüpi vist küll kunagi kaine peaga roolis istumas näinud.Tore,et nüüd mingisugunegi karistus lõpuks määrati!

vurle
9 aastat tagasi

Imelik küll mille eest areste määratakse? Mõni lööb teise vigaseks ,saab vaid noomida-hullemal juhul tingimisi ! Oh ajad,oh kombed.