0

Video: 12. Matsalu Loodusfilmide Festivali esimene päev

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

12. Matsalu Loodusfilmide Festival on alanud. Esimesed filmid näidatud, fotonäitused üles seatud, lastele keskkonnaõppetunnid korraldatud.

Kultuurimaja suures saalis näidati filme kimalastest ja geparditest, Lihula mõisa peahoones sättisid soomlased Mauri Leivo ja Samuli Haapasalo üles oma linnupilte, mõisaaidas oli Arvo Tarmula juba oma Gotlandi pildid üles riputanud, sättimisel olid tänavuse loodusfotovõistluse parimad võtted ning oma teise näituse avab ka Haapsalu fotoklubi.

Mõeldud oli ka koolilastele, kel oli võimalus keskkonnahoidlikult lustida koos Öko ja Mökuga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz