Startis esimene Haapsalu maraton

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Enne starti tegid jooksjad Ristil ühissoojenduse. Foto Kaire Reiljan

Täna kell 11 startis Ristilt esimesele Haapsalu maratonile sadakond jooksjat, tund varem asus maratonirajale 15 kepikõndijat.

Enne starti tegid võistlejad tantsutüdrukute eestvõttel soojendustantsu ja suundusid siis stardikoridori. Enne starti soovis jooksjatele kõike head ka Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. "Loodetavasti näeme teid kõiki ka Haapsalus," lisas ta.

Maratoni korraldava sprodiklubi Suusahunt esindaja Kalev Käosaare sõnul soosib ilm jooksaid igati, lisaks puhub distantsil väike taganttuul.   

Maratonirada kulgeb Ristilt piki raudteetammi Haapsalu raudteejaamani ja viimased kümme kilomeetrit joostakse Paralepas ja Haapsalus – rada viib jooksad läbi Haapsalu kaunimate paikade. 

Maratoni ühe korraldaja Madis Tiigi sõnul võib esimesei jooksaid raudteejaama juures oodata kl 13.15 paiku ja seal lisab jooksjatele jookusindu puhkpilliorkester,

  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Urmas Lauri
9 aastat tagasi

Jooks oli raske, tunnistas võitja Kalev Õisnurm. „Päike hakkas ikka lagipähe paistma, igas joogipunktis tuli paar topsitäit ära juua,“ ütles Õisnurm. Joogipunkte oli tema sõnul piisavalt piisavalt. „Lihtsalt jäin seisma, jõin kaks topsitäit.“

Indrek
9 aastat tagasi

Ilma soosimine oli muidugi nali, nii raketes tingimists pole ma ennem maratoni jooksnud, rahvast langes nagu murdu. Vedelikupuudus oli meeletu.
Aga üritus ise oli üliäge.