Kolm inimest deklareerisid enam kui miljonieurost tulu

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Maksu- ja tolliamet andis teada, et eelmise aasta kohta esitatud füüsilise isiku tuludeklaratsioonidest selgub, et miljonieurost või suuremat tulu teenisid kolm inimest.

Seda on poole vähem, kui aasta eest, mil vähemalt miljonieurost tulu deklareeris 6 isikut.

Möödunud, 2013. aasta kohta esitati maksu- ja tolliametile 553 536 füüsilise isiku tuludeklaratsiooni, mis on 2012. aastaga võrreldes 1,6% vähem. Võrreldes eelneva aastaga kasvas oluliselt välistulude deklareerimine, mis moodustas 151,2 miljonit eurot ehk 32% enam kui 2012. aastal.

Kokku deklareeriti 2013. aasta eest tulu 5,3% rohkem ehk ligikaudu 6 miljardit eurot. Ühe deklaratsiooni kohta teeb see keskmiselt ligi 11 200 eurot.
Elektrooniliselt täitis deklaratsiooni 95% esitajatest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lembitu+Karu+ja+kapitan+Tursk
9 aastat tagasi

Haapsalu rikkaim mees on Saarepea Ott, kes kalaküla ees laiab ja oma pangakaardiga lehvitab. Mees andis valju häälselt teada, et inimesed kukuvad pepakile kui kuulevad mis krabinat mehe kaart sisaldab. Uihh.

ISEKESKIS ARUTASIME, ET SAAKS MEES MUNAD KA VEEL ENDALE…