Haapsalu kolledži tudengite tööd jõudsid Rahvusraamatukokku

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

24. aprillil avatakse Rahvusraamatukogus Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini tudengite omavalmistatud toolide, diivanilaudade ja riiulite näitus.

Näitusel eksponeeritakse 2013/2014 õppeaasta kahe kursuse tudengite esimese semestri töid – esmakursuslaste vineerist diivanilaudasid ning teise kursuse puidust ja vineerist toole. Samuti tulevad esitlusele juba varem valminud riiulid ja nagid.

TLÜ Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala näol on tegemist Eestis ainulaadse rakendusliku suunitlusega, mis käsitleb nii käsitööd kui ka tootedisaini. Ühendatud muistne ja moodne, traditsioonid ja kaasaegsed tehnoloogiad, alalhoidlikkus ja ettevõtlikkus, keskkonnasäästlik mõttelaad ja jätkusuutlik tootearendus.

Näitus “Minu Lugu” on avatud 24 aprillist 16 maini Rahvusraamatukogu 6. korruse näitusesaalis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments