Laevaliiklus Hiiumaa liinidel on taastunud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Kui madal veetase seiskas täna varahommikul laevaliikluse Hiiumaa liinidel, siis keskpäevaks liiklus taastus, vahendab BNS.

Väinamere Liinide teatel ei saanud Rohuküla ja Heltermaa sadamatest väljuda hommikul esimesed reisid kell 6.30, kuna veetase Rohukülas oli langenud allapoole ohutu meresõidu piire. Triigi–Sõru liinil ei toimunud samuti hommikusi väljumisi Sõrult kell 8.15 ja Triigist kell 9.30.

Hiljem laevaliiklus taastus ja kulgeb keskpäeval Rohuküla–Heltermaa liinil vastavalt graafikule. Saaremaa ja Hiiumaa liinil väljus laev Kõrgelaid Sõrult kell 11 ning orienteeriv väljumine Triigist toimub kell 13.

Täna kell 6 oli Tallinna tehnikaülikooli mereseirejaamade andmetel veetase Rohukülas 78, Heltermaal 73, Triigil 82, Kuivastus 76 ja Virtsus 84 sentimeetrit alla keskmise.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments