Algkool soetab kogutud raha eest helitehnika

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Helivõimenduse ostuks kogus algkool raha ka mullu 30. aprillil "Perepeo" stiilis peetud heategevuskontserdil. Foto: Haapsalu linna algkool
Helivõimenduse ostuks kogus algkool raha ka mullu 30. aprillil "Perepeo" stiilis peetud heategevuskontserdil. Foto: Haapsalu linna algkool
Helivõimenduse ostuks kogus algkool raha ka mullu 30. aprillil “Perepeo” stiilis peetud heategevuskontserdil. Foto: Haapsalu linna algkool

Haapsalu algkool on aasta aega kogunud loteriide ja heategevusüritustega raha koolile uue helivõimendi ostmiseks.

Kooli direktori Malle Õiglase sõnul on koolil ürituste läbiviimiseks vaja võimendust, mis koosneks kahest-kolmest mikrofonist, puldist ja kõlaritest.

Kõlarikomplekti hangib koolile heli- ja valgustehnikaga tegelev Tiit Maivel. Tema sõnul maksab keskmine komplekt, mis kooli vajadusi võiks rahuldada, 1500–2000 eurot. Maiveli sõnul sõltub hind ka sellest, kas soetatakse juhtmega või peamikrofonid. „Ja pult peab olema selline, mille käsitsemisega saab hakkama ka mittekompetentne inimene,” rääkis Maivel.

Kool on kahe jõululoterii ja heategevuskontserdiga kogunud helivõimendi ostmiseks 684 eurot. Puudujääva osa on lubanud lisada Tiit Maivel.

Maiveli sõnul ei tähenda sponsorlus pelgalt puudujääva rahasumma lisamist, vaid heli- ja valgustehnikafirma omanikuna on tal juba olemas seadmeid, mida firma töös vaja ei lähe, kuid kooli vajadusi rahuldavad. „Mis puudu on, selle ostame juurde,” ütles Maivel.

Järgmistel heategevusüritustel hakkab algkool koguma raha digiklaveri ostmiseks. Varem on heategevusüritustel kogutud rahaga ostetud koolisaali uusi pinke.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments