Juhtkiri: Elukool

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eemalt vaadates paistavad asjad tihtilugu hoopis selgemad ja nii kasutavadki paljud noored võimalust pärast kooli lõpetamist minna aastaks-paariks välismaale – kes kooli, kes tööle.

Ükskõik millisesse maailma riiki vabatahtlikuna tööle minna on üks võimalus võtta aeg maha, saada uusi kogemusi, teha asju, mida ei ole varem kunagu tehtud, leida uusi sõpru või hoopis iseennast.

Kindlasti on neid, kes lähevad Aafrikasse näljahädalisi aitama või lõunamaale kilpkonni päästma sellepärast, et nad tõepoolest tunnevad selleks sisemist tungi, kuid enamik inimesi läheb eemale just enda pärast – ennast proovile panema.

Vabatahtliku töö eest küll palka ei maksta, nii et varandust sellega kokku ei aja.

Enamasti pole ka elutingimused luksushotelli väärilised, vaid leppida tuleb üsna lihtsate oludega. Kogemused aga, mida sel viisil hangitakse, on palju väärtuslikumad ja võivad avada uksed, mille olemasolust polnud varem aimugi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da nam cao cap
10 aastat tagasi

Fantastic article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

DMV Virginia Traffic Sign
10 aastat tagasi

I really liked your blog. Keep writing.

Washington
10 aastat tagasi

Very informative article.Much thanks again. Cool.

whole life insurance Orange County
10 aastat tagasi

Major thanks for the blog post.

online business
10 aastat tagasi

wow, awesome post.Really looking forward to read more. Will read on…