Kanepi alustab hooaega Brisbane’i turniiriga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülg
Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülg
Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülg

Homme algab Austraalias Brisbane’is 1 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniir, kus alustab oma hooaega ka Kaia Kanepi.

Turniiril osaleb kuus maailma esikümne mängijat eesotsas esinumbri Serena Williamsiga. Haapsallase Kaia Kanepi (WTA 30.) esimese ringi vastane tuleb kvalifikatsiooniturniirilt.

Enne äralendu Austraaliasse võttis Kanepi lõppenud hooaja kokku:

“See aasta tõi endaga kaasa eelmistest rohkem eneseületamisi ja oli väga õpetlik. Hooaeg algas operatsioonist taastumisega ning tuletades meelde, kui oluline on tervis ja seda mitte ainult tippsporti silmas pidades. See mõjutas kindlasti ka minu motivatsiooni. Sõna motivatsioon on minu jaoks seotud sõnaga nauding. Kui saan nautida seda, mida väljakul teen ja teha saan, tuleb tahe võidelda ja võita.

Sain sel aastal häid võite ja õpetlikke kaotusi. Võitsin ühe WTA turniiri ja jõudsin Wimbledonis veerandfinaali.

Teile, kes muretsete, kas ja kui palju ma veel tennist mängin, võin rahulikult kinnitada, et mulle tennis väga meeldib. Tänaseks tean, et eriti hea on mängida vaid siis, kui tunned end sisemiselt vabana. Kui oled vaba välisest sunnist ja teiste kõrgendatud ootustest. Mu ettevalmistustsükkel järgmiseks hooajaks läks väga hästi. Tervis on korras ning olen tahtmist täis, et Austraalias võistelda,” on kirjas Kanepi kodulehel.

Kanepi järgmine turniir on Sydneys, järgnevad Austraalia lahtised meistrivõistlused Melbourne’is.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments