ETV läheb külla parimat mahetoodet valmistavasse Tammejuure tallu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: ETV
Foto: ETV

ETV saate “Maahommik” meeskond läheb seekord külla Tammejuure tallu Martna vallas, kus maitstakse kanepijahu ja kanepiõli ning valmistatakse koos peretütar Karin Kuusemaaga üks korralik kanepilõuna. Nimelt tahab Karin taaselustada vanade eestlaste traditsiooni kanepist süüa teha, nagu saab lugeda saate tutvustusest.

Tammejuure talu ökokanepiõli sai tänavu sügisel 2013. aasta parima mahetoote tiitli.

Saade on eetris homme, laupäeval, 23. novembril kell 10, kordussaade esmaspäeval kell 11.55.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments