Risti lapsed võistlesid laulmises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noorema vanusegrupi võitja Marie Suur. Foto: erakogu
Noorema vanusegrupi võitja Marie Suur. Foto: erakogu

Reedel peeti Risti põhikoolis muusikaõpetaja Ivi Küla eestvedamisel kuuendat korda lauluvõistlus Lauluratas.

Kontsert algas esinejate ühislauluga, milleks oli tänavu Sermati “Laula kaasa”. Lapsed said väärtusliku esinemiskogemuse heli- ja valgustehnikaga laval, mille pakkumine võimalikult suurele hulgale lastele ongi võistluse üks eesmärke.

Esinejaid hindas väärikas žürii: viiuliõpetaja Ingrid Arro ja muusikud Haldi Küla ning Henri Kuus. Võisteldi kolmes vanuseklassis: 1.–3. klassi lastest tuli võitjaks Marie Suur, teisele kohale jäi Carolin Nurme; 4.–6. klassi lastest tuli võitjaks Inge-Liis Mölder ja teiseks Lydia Rüütel; 7.–9. klassist võitis Kristiina Köster.

Veel anti välja hulk eripreemiaid: publiku lemmikuteks said Laura Liiv, Tiina Liiv ja Erki Pajula, parimaks meeslauljaks pärjati Kahro Küla, hingestatud esineja eripreemia sai Stella Getreu, kõige kaasahaaravama esituse preemia sai Andri Meister ja esindusliku esineja eripreemia Erki Pajula.

Pärast esimest vanuserühma üllatas kuulajaid Haldi Küla lauldud “You is all”, mida saatis klaveril autor Henri Kuus. Teise vahepalana esitas žürii esimees Ingrid Arro viiulipala “Järva-Madise labajalg”, mida toetasid Kail ja Enrik visla parmupillil ja viiulil.

Sel ajal, kui žürii otsust tegi, said vanemad mõnusasti kohvitassi taga juttu puhuda, lapsed nautisid Anne-Mai Jalaka korraldatud diskot.

Kail Visla,
Risti põhikooli huvijuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli
10 aastat tagasi

Hea ülevaatlik lugu toimunud üritusest