Haapsalu aselinnapeaks saab kolledži arendusjuht Liina Põld

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Liina Põld. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalus koalitsiooni moodustanud Keskerakond ja Reformierakond leppisid kokku kolmanda aselinnapea valiku – aselinnapeaks hariduse ja linna arengu alal esitatakse volikogule senine TLÜ Haapsalu kolledži arendusjuht Liina Põld.

Liina Põllule tegi ettepaneku asuda aselinnapea ametikohale volikogu esimees Jaanus Karilaid, kelle sõnul on Liina Põld väga võimekas spetsialist. Põllul on ka suur kogemus projektijuhtimise alal, mis on väga vajalik lähiaastatel, mil avanevad uued Euroopa rahastusfondid.

Linnapea Urmas Sukles oli meeldivalt üllatunud Keskerakonna valiku üle ning arvas, et Liina Põllu nimetamisega aselinnapeaks näitab Reformierakonna koalitsioonipartner Keskerakond, et linna juhitakse riigimehelikult ja parteipoliitika üleselt.

“Kandidaat on tõestanud end Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži ülesehitamisel ning usume, et ta saab hästi hakkama ka linna hariduselu juhtimisega,” lisas Sukles.

Teised aselinnapead on Peeter Vikman ja Kaja Rootare.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Irena
10 aastat tagasi

Hi Danielhab mir gerade das Review vom YN560 angeeehsn. Sehr ausffchrlich. Wollte nur schnell loswerden, dass ich mir den YN565 II mit TTL fcber Amazon gekauft hatte. Leider war er schon nach wenigen Einse4tzen defekt. Hier zahlt sich die Garantieabwicklung fcber Amazon aus Das 2er Modell hat, wie von dir angesprochen also wohl Qualite4tsprobleme bzw. Konstruktionsfehler. Habe ihn dann gegen einen Yongnuo YN-560 II getauscht, mit dem ich sehr zufrieden bin. Als Slave zu einem original Canon Systemblitz kann ich die Yongnuos generell also empfehlen.lg, Stefan

ehee
10 aastat tagasi

Tõeline naisarmee koondatakse nüüd linna juhtima, hariduse teemadel enam mehed vist sõna võtta ei oskagi-allasutuste juhid naised, linnavalitsuses eesotsas naised, meeste ahistamiseks võiks seda lausa lugeda. Kas meie linnast on kõik mehed Soome ära läinud?

?
10 aastat tagasi

Lihtsam oleks teha valitsus, kus sees kesk,ref kui ka irl, kui et viimase rahustamiseks töötajaid otsima hakata. Mind sealjuures jätab Põld päris külmaks, ei ole kolledži edulugudega kursis ja ei ole neist ka kusagil avalikult kõneldud.

jõuluvanatsirkus jätkub
10 aastat tagasi
Reply to  ?

Edulugudest ei saa rääkida edulugusid pole. Kolleds maakondikku arenduseesmärki ei täida. Värvi Rahuvarmil huuled ära ja pane kostüüm selga saad Põllu.

just
10 aastat tagasi

Väga tabavalt öeldud! Samuti paneb imestama,mis ajendas noort naist sellist kohta vastu võtma, kas tõesti cv pärast?
Tulevast linnavalitsuse koosseisu vaadates tekib tunne,et koos Rahuvarmiga kadus ka usk meessoo võimetesse.

u
10 aastat tagasi

Olgu tal õnne!

...
10 aastat tagasi

Liina on ilmselgelt suurepärane valik, kuna ta on õiglane ja töökas. Edu talle uues töös 🙂

kiri mnjahile
10 aastat tagasi

pista p punkti oma IRL, jäta need parteid kordki rahule. ja soiu mingist rahust, tüli pole olnudki.

viimasele
10 aastat tagasi
Reply to  kiri mnjahile

kui sa kõva mees midagi poliitilistest otsustes ka jagaksid,siis sa päris p-punkti selle jutu peale ei mainiks.

ja veel
10 aastat tagasi
Reply to  viimasele

no selle IRLi võid siis saata p-punkti lähedusse. ise otsustad. aga enesehinnag on sul kõrge, et arvad teadvat midagi politiluistest otsustest 🙂

ja veel
10 aastat tagasi
Reply to  ja veel

muidugi pole selline enesehinnag põhjendatud, aga ega see siis midagi muuda 🙂 eksju

ja veel ja veel
10 aastat tagasi
Reply to  ja veel

Mida sa muudkui jahud. Mis kuradi IRL-ist sa räägid. Võta 2009. ja 2013. aasta valimisnimekirjad ette, siis näed, et suures osas on nii REF-is kui IRL-is nimekiri muutunud. Need kes eelnevalt ehk IRL nägu Haapsalus kujundasid on sellest nimekirjast lahkunud. Tegemist on hoopis teise seltskonnaga ja nagu valimislubadustest ka näha, ei ole tegu lahmijatega, vaid tegusate inimestega. Pole enam selliseid, kes lubasid 1000 krooni või midagi sarnast igale lapsele. Aga mis puutub IRLäi tegemistesse Haapsalus, siis kümnendi suuremates investeeringutes Haapsalusse on tolle erakonna käsi mängus. Olgu see siis Karja tänava remont, Kultuurimaja või Promenaad, staadion sai uue näo ja kasutuse,… Loe rohkem »

u
10 aastat tagasi

Valimislubadused polegi ‘lahmimine’? 😀 😀
Mäletame küll neid loetletud objekte ja millise “kompetentsusega” punnitati neid teha ja ümber teha. Linna võimalused ammendati tühjaks. Sellises olukorras, kus lisaks üldisele masule tekitati seda veel võimendav kohalik masu, oleks küll rohkem põhjust tunnustada Suklese valitsust selle eest, et nelja aasta vältel on õnnestunud olukorda stabiliseerida. Sukles ise on eelistanud eelmiste tekitatud jamadest härrasmehelikult vaikida.

Tom
10 aastat tagasi

Sehr gute Rezension!ich find den YN560 einfach nur super.und mal erichlh, wer braucht im Studio TTL? Das kann doch nicht gutgehn!Ich arbeite mit mindestens 2 Blitzen (dann 2x YN560), meistens aber mit 3 Stfcck (2x YN560, 1x YN460) und bis jetzt gabs noch keine einzige Fehlauslf6sung (als Funkauslf6ser verwende ich Phottix Strato II). Die Blitze laden extrem schnell nach und durch die LED’s kann man sie aus jeglichen Positionen ablesen. Bzw ist die Blindbedienung nach kurzer Eingewe4hnungszeit auch kein Problem, weil er ffcr meine Begriffe einfach perfekt konstruiert ist. Wenn man keine Studioblitze (weil man auch mobil sein will und… Loe rohkem »

mnjah
10 aastat tagasi

Nii et IRL saab ikka ka lõpuks sõna sekka öelda, kasvõi kaudselt. Rahu on oluline!

hea uudis
10 aastat tagasi

ootamatult hea uudis.

Josdrielys
10 aastat tagasi
Reply to  hea uudis

Ganz genau. Bei Licht-Setups mit mehreren Blitzen kann man TTL sesiowo nicht gebrauchen und zuse4tzlich ist ja das tolle im Studio, dass man alles so einstellen kann wie man mf6chte. Da hat ein Automatikmodus meiner Meinung nach nichts zu suchen.Finde die Yongnuos auch ganz toll. Preis Leistungs-Verhe4ltnis ist absolut Top und sie sind irrsinnig leicht und schnell zu bedienen. Leider ist mir vor kurzen jetzt einer Kaputt gegangen. Ist mir aus ca. 1,5m Hf6he ungfcnstig auf den Boden gefallen. Bin also selber schuld. Aber da er eh nur €50 kostet, ist das echt leicht zu verschmerzen.Trotzdem werde ich mir in… Loe rohkem »

Ave Talving
10 aastat tagasi

Suurepärane. Palju õnne ja edu uuel ametikohal.