Täna on viimane päev eelhääletada ja elektrooniliselt hääletada

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Elektrooniline hääletamine lõpeb täna kell 18 ning valimisjaoskonnad sulgetakse kell 20.

Kõik valimisjaoskonnad üle Eesti on täna õhtul kella 20ni avatud elukohajärgseks hääletamiseks. Samuti on igas vallas või linnas avatud vähemalt üks jaoskond, mis korraldab hääletamist väljaspool elukohta. Elukohajärgse valimisjaoskonna asukoht on märgitud valijakaardile. Kõikide valimisjaoskondade infot näeb siin.

Täna pärastlõunani on võimalik taotleda ka hääletamist asukohas (näiteks haiglas, hooldekodus, oma elukohas, mis ei ole rahvastikuregistri järgne elukoht). Seda tingimusel, et valija ei saa terviseseisundi või muu mõjuva põhjuse tõttu hääletada valimisjaoskonnas. Asukohas hääletamiseks tuleb esitada lähimale väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda eelhääletamist korraldavale jaoskonnakomisjonile või valla- või linnavalitsusele hiljemalt täna kella 14ni kirjalik taotlus asukohas hääletamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments