Ääsmäe–Haapsalu maanteele paigaldatakse kiiruskaamerad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeamet sõlmis AS Alarmteciga hankelepingu 13 kiiruskaamera paigaldamiseks Harju maakonna riigimaanteedele, sh Ääsmäe–Haapsalu maanteele.

Kiiruskaamerad paigaldatakse Ääsmäe–Haapsalu, Tallinna–Rapla, Saku–Laagri ja Rannamõisa–Kloogaranna maanteedele ning esimesed neist peaksid tööle hakkama käesoleva aasta lõpus, kirjutab Postimees.

Maanteeameti liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Siim Vaikmaa selgitas, et kiiruskaamerad paigaldatakse teelõikudele, kus on viimaste aastate jooksul toimunud raskeid liiklusõnnetusi ning kus kiiruste kontrolli alla saamine aitab vähendada liiklusõnnetuste tekkimise tõenäosust tulevikus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
on ei ole
10 aastat tagasi

aga ametnikud, tundub, et ongi idioodid.Niimoodi “täpsustas” prokuratuur LE avakülje artiklis “Nurme Vabriku” maksuasja: Lääne ringkonnaprokuratuur andis lisainfot Haapsalu tekstiilifirmaga seotud maksupettuse asjaolude kohta. Ermi sõnul on ei ole tekstiilifirma igapäevase juhtimisega seotud isikud kahtluse all.

Õigus
10 aastat tagasi
Reply to  on ei ole

Mida sa imestad? Haapsalus tehti lihtsalt tööd, aga raha liigutasid omanikud mujal. Miks peaksid töörügajad kahtluse all olema?

abe
10 aastat tagasi

ega need kaamerad õnnetusi ära ei hoia.

Vello
10 aastat tagasi

On ikka idiootlik põhjendus mingi ametniku poolt.Nagu oleks Tartu maanteel avariid otsa saanud.
Väidetavalt Tartu maantel avariisid rohkem kuna liiklejad teavad kus kaamerad on ning nende vahelisel alal käivad räiged möödasõidud ja kiiruse ületamised.Kus loogika?
Normaalne oleks kui antakse statistika kus on õnnetused ja sinna paigaldatakse kaamerad.Tartu maanteel Ussisool on siiamaani rasked õnnetused miskit pole muutunud pole ka kaamerat.
Tegelikult need kaamerad võivadki vastupidist efekti tekitada juhid hakkavad kihutama seal kus pole kaameraid kuigi vanasti/enne nad olid tagasihoidlikumad ja kunagi ei teadnud kus on patrull.