Galerii: nostalgiapäevade paraad ja väljanäitus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

“Sel aastal on palju rohkem autosid kui varem!” kuulis täna Haapsalus rahva seast mitmel korral.

IX nostalgiapäevade endisaegsete sõidukite paraadile ja väljanäitusele oli ilus ilm meelitanud hulga huvilisi. Tehti valimisreklaami ja kaubeldi endisaegse kraamiga. Nälga aitas kustada šašlõkk, janu kali ning kultuurinälga rahvakunstikollektiivide etteasted väikeses linnuses.

Fotod: Riina Tobias

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
def
10 aastat tagasi

ENSV punalipu all toimunud nostapäevad oli tõesti õige paik IRL-le end tutvustada. Põhimõtted on sellest erakonnast jäädavalt lahkunud. Või võtab IRL linnapeakandidaat selgitada, kuidas on lugu ENSV lipu kasutamisega avalikul üritusel.

hahha
10 aastat tagasi

abc, 5+=)))))

abc
10 aastat tagasi

Ma tänan nostalgiapäevadel telgiga väljas olnud IRLi. Tore, et nad on aru saanud oma nostalgilisest olemusest ehk sellest, et nende aeg on möödas.

Suur
10 aastat tagasi

… tänu korraldajatele- selline oli osa praeguste vanaemade-isade aegne tehnika. Nende vanade masinate taastajad on olnud hingega asja juures, kuldsete kätega inimesed. Eriti jäi meelde väga heas korras punane Ikarus- Lux buss. Sellised sõitsid u. 40 aastat tagasi ka Tallinn-Haapsalu liinil….