0

Evald Okase muuseum kutsub lapsi meisterdama

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Evald Okase muuseum
Foto: Evald Okase muuseum

Laupäeval, 15. juunil Haapsalus Evald Okase muuseumis meisterdamise päev, kus lapsed õpivad valmistama pabermaterjalist fantaasiaolendeid.

Kell 12 algava kursuse käigus valmivad nukud, kelle käsi, jalgu ja sabasid saab liikuma panna, teatas Maris Aarna Okase muuseumist. Koos juhendajaga, graafik Britta Bennoga vaadatakse eri muinasjututegelasi ning kujundatakse ja konstrueeritakse enda nukk.

Meisterdamine kestab kaks-kolm tundi ning on sobilik lastele alates seitsmendast eluaastast. Ilusa ilma korral meisterdatakse muuseumi hoovis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz