1

Parim läänlane Rakvere ööjooksul oli Lauri Luik

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänavusel Rakvere ööjooksul reede õhtul lõid kaasa ka Läänemaa parimad pikamaajooksjad Läänemaa kergejõustikuklubist.

Ööjooksuks nimetatakse jooksu, kuna start antakse kell 21.30. Pikema distantsi ehk poolmaratoni lõpetas 1087 jooksjat.

12. lõpetas Lauri Luik ajaga 1:18.02, kaotades isiklikule rekordile 14 sekundit. Luigele kaotas Veiko Sulev samuti maagilised 14 sekundit ja oli 13. Kuus päeva varem oli Sulev võitnud Hiiumaa kolmanda maratoni ajaga 2:58.16, olles ainus võistleja, kes läbis distantsi alla kolme tunni. Paremuselt kolmas klubi jooksja Rakveres oli Tarvo Tamme, lõpetades 23. ajaga 1:22.26. Võistluse parima poeglapsena lõpetas jooksu Riho Kirsipuu ajaga 1:29.40.

Endel Susi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ODP
ODP

Naisi Läänemaalt ei osalenud?

wpDiscuz