0

Virtsu–Kuivastu liinil tuleb nädalavahetus hõreda graafikuga

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eeloleval nädalavahetusel on Virtsu–Kuivastu liinil parvlaevagraafik tavapärasest hõredam, kuna liinil sõidab korraga ainult üks laev ning parvlaevad Muhumaa ja Saaremaa on korralisel dokihooldusel.

Tavapäraselt on varakevadisel nädalavahetusel reedeti Virtsust kell 16.25–19.55 ja Kuivastust kell 12–18.10 35-minutiline kahe laeva graafik, mis on seni taganud sujuva teenuse ka tippaegadel. Eeloleval nädalavahetusel reedeti ja pühapäeviti teise laeva väljumisi ei toimu ning reisid Kuivastu–Virtsu liinil toimuvad ühe tunni ja 10 minuti pikkuste vahedega.

“Palume reisijatel arvestada, et graafik on hõredam ja üldjärjekorda tulevatel sõidukitel võib tekkida harjumuspärasest pikem ooteaeg,” ütles Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz