Eesti Ekspress: Tuleb raamat Lauri Luige hingeelust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reformierakonna liikmelt Lauri Luigelt on ilmumas raamat kahasse blogija Kadri Luigega, kes on juhtumisi poliitiku nimekaim, kirjutab Eesti Ekspress.

Teos “Must ja Valge Luik – ühendatud hingede lugu” on Kadri Luige sissekande kohaselt “tõsielul baseeruv raamat ja räägib ilustamata elust enesest – fundamentaalsetest väärtustest, inimsuhetest, nii Lauri kui minu teekonnast iseenda ja teineteise hingeeluni”.

“Kuna rahvasaadik Luik keeldub järjekindlalt intervjuudest, siis ootame “kogu ilustamata tõde” raamatust!” kirjutab Eesti Ekspress.

Lauri Luik rääkis oma raamatu kirjutamisest lühidalt ka laupäevase Lääne Elu paberlehe “Nädalapäevikus”.

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaie
8 aastat tagasi

Lauri Luik ei anna sellepärast intervjuud ,et ta ei oska midagi normaalset rääkid .Ta kirjutab seda mis temale ette on kirjutatud.Ta ei oska iseseisvalt midagi ei teha ega rääkida.See ongi põhjus miks ta ei anna intervjuud.Inimesed kas te pole seda siis veel aru saanud–

valija
9 aastat tagasi

Pole senini vastust kuldmüntide allikale ehk raamatust leiab või teistele vastamata küsimustele Ugandasse viisa taotluse avalduse kohta või kas Wiedemanni Gümnaasiumi remondiraha on ikka reformierakonna teene või kuidas kõrgelt tasustatud riigiasutuste nõukogu liikme kohti jagatakse. Aga ilmselt palju tahetud, sest erakonna ustav sõdur täidab käsku ja ei mõtle oma peaga – tagatuba ütleb mida või kuidas teha. Ah, et valija küsib aru! No mida veel A. Ansip juba vabandas, mida veel? Kui ikka ei saa aru, siis fooliumist müts pähe ja seemneid sõõma!!! Kui see ei aita, siis vii nad sauna ja anna joodavat, küll siis erakonda kiitma hakkavad!!! No… Loe rohkem »

murelik mees
9 aastat tagasi

ei saanud kadedate tõttu minna tänusupikööki kaugele koolispordimaale

abe
9 aastat tagasi

keda see luige hingeelu kotib.

Part
9 aastat tagasi

Vat nii siin foorumites virisejad. Tehke järgi või pange nokk kinni!